Kalenteriin » Ilmoita tapahtuma » Tietoa sivustosta » Haku »

ILMOITA TAPAHTUMA

Tästä linkistä kalenteriin voi syöttää tiedot uudesta tapahtumasta. Tapahtumatieto tulee ennen julkaisua tarkistettavaksi eli tapahtuma ei tule aivan heti julkisesti näkyviin. Huomioithan, että osa täytettävistä tiedoista on pakollisia, eikä tapahtuma tallennu jos kaikkia vaadittuja ei tietoja ei täytetä.

Tapahtuma (pakollinen kenttä)

Tapahtuman otsikko varsin lyhyesti kirjoitettuna. Tämä teksti tulee automaattisesti näkyviin tapahtumakalenterin etusivulla. (Esimerkkinä Elokuva: Uuno Turhapuro Epsanjassa).

Kuvaus (vapaaehtoinen)

Laajempi kertomus tapahtuman sisällöstä. Tekstikenttään mahtuu kirjoitusta yhteensä 4000 merkkiä. Voi periaatteessa kirjoittaa mitä vain tapahtumaan liittyvää.

Tapahtuman tyyppi (pakollinen)

Kerta: Jos tapahtuma järjestetään yhden kerran Toistuva: Jos tapahtuma järjestetään useamman kerran joko eri kellonaikana tai eri päivinä (esimerkiksi teatteriesitykset)

Luokitus (pakollinen)

Luokituksen saa kerrallaan vain yhteen kategoriaan. Jos tapahtumasi ei sovellu valmiisiin luokituksiin, voit käyttää kohtaa Muut.

Alkaa (pakollinen)

Kenttään voi joko kirjoittaa päivämäärän tai kenttää klikkaamalla aukeaa kuukausikalenteri, josta voi valita päivän, milloin tapahtuma on. Päivämäärä tulee syöttää muotoon 24.12.2008. Alkaen: (pakollinen) Ruudukosta voi valita alkamisajan tunteina ja minuutteina. Päättyen: (pakollinen) Samoin kuin edellä. Jollei tapahtuman päättymisaikaa tiedä, se tulee arvioida. Päättymisaika tulee merkitä siksi, että tapahtumatieto näkyy nettisivuilla siihen asti kun tapahtuma kestää. (Esimerkiksi syysmarkkinat kestävät klo 9-18, tällöin tapahtuma saa näkyä aina kello 18 saakka, eikä sen tarvitse poistua vielä kello 9).

Paikka (pakollinen)

Rakennuksen nimi, kauppatori tms, missä tapahtuma järjestetään.

Osoite (vapaaehtoinen)

Katu + numero. Tämän tiedon perusteella tapahtuman kuvauksen yhteyteen tulee automaattisesti googlen karttapalvelu. Kartassa osoittaa nuoli tähän merkitsemääsi osoitteeseen.

Pääsymaksu (vapaaehtoinen)

Vapaa kenttä pääsymaksulle. Maksun voi kirjoittaa esimerkiksi Aikuiset 6 euroa, lapset 3 euroa. Jos tapahtuma on ilmainen, kentän voi jättää joko tyhjäksi tai siihen voi kirjoittaa ei pääsymaksua.

Ennakkomyynti (vapaaehtoinen)

Jos tapahtumaan myydään ennakkoon lippuja, tähän voi merkitä lipunmyyntiorganisaation nimen (esim. Kokkolan Matkailu)

Lisätietoja tapahtumasta antaa (pakollinen)

Yhdyshenkilön / tiedottajan tai vastaavan nimi

Sähköposti

Edellisen sähköpostiosoite tai tapahtuman järjestävän organisaation sähköpostiosoite.

Puhelin (joko sähköposti tai puhelin on pakollinen)

Puhelinnumero, josta saa tapahtumasta lisää tietoa. Ei ole väliä missä muodossa numeron kirjoittaa.

Internet-osoite (vapaaehtoinen)

Nettiosoite tapahtuman järjestäjän tai tapahtuman sivulle.

Liitetiedosto (vapaaehtoinen)

Tähän voi hakea esimerkiksi tapahtumaan liittyvän julisteen. Tallennusvaiheessa tulee virheilmoitus, mikäli liitetiedosto ei ole sopiva

Kuva (vapaaehtoinen)

Tapahtuman kuva. Esimerkiksi jpeg-, tai gif-muodossa. Kuvaa ei tarvitse välttämättä käsitellä ennen sen siirtämistä tapahtumakalenteriin. Kalenterissa kuvaa pienennetään automaattisesti niin, että sen pisin sivu on 300 pikseliä. (Huom. muista, että lähettämällä kuvan palveluun se tulee julkiseksi nettisivuilla eli sinulla on oltava oikeus julkaista kuva tapahtumakalenterissa)

Logo (vapaaehtoinen)

Jpeg- ja gif-muodossa oleva logo. Esimerkiksi tapahtuman järjestävän urheiluseuran logo. Tapahtumakalenterissa logo näytetään automaattisesti 100 x 50 pikselin tilassa (jos logo on neliön muotoinen, logon koko on 50x 50)