Kalenteriin » Ilmoita tapahtuma » Tietoa sivustosta » Haku »

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri osoitteessa http://tapahtumat.hyvinkaa.fi/ kokoaa yhteen Hyvinkään kaupungissa järjestettävät tapahtumat. Tapahtumakalenteria ylläpitää Hyvinkään kaupunki ja palvelun ylläpidosta vastaa yhteistyössä Keski-Pohjanmaan Kirjapaino (KPK).

Tapahtumakalenterin tiedot pyritään pitämään mahdollisimman ajantasaisina ja virheettöminä. Perusidea on, että tapahtumien järjestäjät itse syöttävät tiedot tapahtumasta kalenteriin. Järjestäjillä on mahdollisuus saada tunnukset palveluun, jolloin tiedot tulevat heti julki kun ne ovat tallentuneet ja niitä pystyy tarvittaessa itse myöhemmin muuttamaan. Tapahtumatietojen syöttäminen järjestelmään on mahdollista myös ilman tunnuksia (osoitteessa: http://tapahtumat.hyvinkaa.fi/ilmoitatapahtuma). Tällöin tapahtumatieto tulee tarkistettavaksi ennen sen julkaisua. Tarkastamisen tekee kaupungin matkailuneuvonta. 

Palvelun ylläpitäjät eivät vastaa palvelun (esim. virheelliset tiedot) tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kustannuksista tai haitoista. Tapahtumakalenterista on linkkejä myös muihin sivustoihin, esimerkiksi tapahtumien järjestäjien sivuille. Hyvinkään kaupunki tai KPK eivät vastaa tällaisten ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelujen sisällöstä, saatavuudesta, tietojen oikeellisuudesta taikka omistus- tai tekijänoikeuksista. Palveluun saa tehdä linkkejä ja lisätä kuvia, kun noudattaa tekijänoikeussäännöksiä, ohjeita ja hyvää tapaa. Ylläpitäjät eivät tarkista käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä eivätkä ole siitä vastuussa. Ylläpitäjät voivat harkintansa mukaan milloin tahansa poistaa käyttäjien lähettämän aineiston sivuiltaan.

Hyvinkään kaupungilla on oikeus vapaasti muuttaa sivuston sisältöä tai käyttöehtoja, lakkauttaa sivusto tai keskeyttää sivustopalvelun tarjoaminen esimerkiksi huolto- ja päivitystoimenpiteiden ajaksi.

Yhteystiedot: Hyvinkään kaupungin matkailuneuvonta, Kankurinkatu 4-6, 05800 HYVINKÄÄ, p. 019 459 2038, 0400 269 831, matkailuneuvonta@hyvinkaa.fi (ma-to klo 8.00-16.00, pe 8.00-15.00)

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, Rantakatu 10, 67100 Kokkola puh 020 750 4400 (ma-pe klo 8.00-16.30)